Over ons

Groen Assurantiën is een onafhankelijk adviseur op gebied van schadeverzekeringen, ten behoeve van zowel ondernemingen als particulieren. Eigenaar is Erik Groen, die sinds 1988 in de verzekeringsbranche werkzaam is. Groen Assurantiën beschikt over veel kennis en ervaring om u te helpen bij het beheren van uw risico's, door middel van een goed advies of bij overdracht van risico's aan de verzekeringsmarkt. Op deze site is exclusief voor onze relaties een portal beschikbaar (portal.groenassurantien.nl), waarin heel eenvoudig alle lopende verzekeringen kunnen worden teruggevonden.

Groen Assurantiën doet zaken met de meeste in de Nederlandse verzekeringsmarkt werkzame verzekeraars en is er voor zowel ondernemingen als particulier verzekerden.

Groen Assurantiën werkt volledig transparant: wij vertellen wat wij doen en doen wat wij vertellen! Ook waar het gaat om de beloning is Groen Assurantiën transparant. De beloning is vooraf onderwerp van gesprek. Onze relaties kunnen ervan op aan dat Groen Assurantiën naast de overeengekomen beloning geen andere inkomsten genereert uit een advies, of het beheer van verzekeringsproducten.

Uw adviseur

Erik Groen

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and conditions.

Comments